Evenementenagenda

Winter Wonderschoof

Winter Wonderschoof

Kom met het hele gezin naar De Schoof en proef de kerstsfeer. Terwijl de ouders shoppen kunnen de kinderen een rondje mee in de kerstexpress.

Laat u tijdens het winkelen verwennen door onze promotiedames met heerlijke lekkernijen en geniet van een heerlijk kopje warme chocomel.


Sint in de Schoof

Sint in de Schoof

Vol verwachting klopt ons hart..... De Sint komt vandaag aan en hij zal ook in de Schoof langskomen.

Om 12 uur zal Okkie een leuke fun & Magic show geven en daarna zal hij samen met de kinderen

op het bezoek van Sinterklaas wachten.... Komen jullie ook gezellig kijken?


Zomerparkdag

Zomerparkdag

Laat je verrassen door de jaarlijkse Zomerparkdag van de Schoof!

(meer informatie volgt)

 10.00 uur- 17.00 uur


 


I LOVE DAD

I LOVE DAD

Vandaag kunnen vaders met het hele gezin genieten van een BBQ in De Schoof! Terwijl de barbecue brandt, kunnen de kinderen zich vermaken op de surfrodeo.

Zet hem alvast in je agenda, want deze barbecue wil je niet missen! 


I LOVE MOM

I LOVE MOM

Vandaag worden de moeders in het zonnetje gezet! Tijdens het winkelen kunnen de moeders bij de mobiele jukebox een verzoeknummer aanvragen.....gezellig shoppen met je favoriete muziek! Voor de allerkleinste staat er een zweefmolen op het Delifranceplein. Onze promotiedames zullen de moeders verwennen met heerlijke lekkernijen...., reden genoeg om langs te komen in De Schoof!


Fashion Culinair

Fashion Culinair

Zaterdag 1 april wordt de rode loper voor u uitgelegd. Laat u verrassen door de laatste trends en de nieuwste voorjaarsmode! Tijdens de shows wordt u verwend met diverse lekkernijen van onze vers-en delicatessenwinkels. De shows zullen plaatsvinden om 12 uur, 13.30 uur en 15.30 uur. Komt u ook gezellig bij ons langs?