Evenementenagenda

Scan & Win Prijzenfestival

Scan & Win Prijzenfestival

Winkelcentrum De Schoof opent het nieuwe winkelseizoen met een spectaculaire actie! Maak kans op een droomreis ter waarde van €5.000,- of één van de vele andere prijzen of kortingsbonnen.

Voor het komende jaar heeft winkelcentrum De Schoof in Hendrik Ido Ambacht een aantal spectaculaire acties op de evenementenkalender staan. Het nieuwe bestuur van de winkeliersvereniging wil een andere koers gaan varen en het organiseren van aansprekende evenementen is er één van. Het bestuur wil nieuwe klanten binden aan het aantrekkelijke winkelcentrum en bestaande klanten belonen voor hun klandizie.

Van vrijdag 29 maart t/m vrijdag 26 april vindt de consumentenactie Scan&Win Prijzenfestival plaats. Bij aankopen vanaf €10,- ontvang je één scankaart. De kaart heeft een unieke barcode en kan gescand worden bij de scanzuil die opgesteld staat op het plein bij Délifrance. Als je een prijs wint wordt er meteen een bon uitgeprint waar de prijs op staat.

De scanzuil is gevuld met prijzen en aanbiedingen van de deelnemende winkels. Daarnaast worden er fantastische hoofdprijzen weggegeven zoals;
- Een droomreis naar een bestemming naar keuze ter waarde van €5000,- van Reisbureau VakantieXperts
- Twee E-Bikes van De Fietsen van Ambacht
- Verschillende cadeaubonnen van Juwelier Stoopman
- En nog vele andere mooie prijzen!

De hoofdprijzen worden beschikbaar gesteld door de winkeliersvereniging en alle subprijzen door de deelnemende winkels, deze zijn herkenbaar aan de actieposter in de etalage!

Boodschappen doen in De Schoof wordt tijdens deze periode dus wel heel erg aantrekkelijk. Daarnaast geldt natuurlijk, hoe meer boodschappen je doet in deze periode, des te groter de kans wordt op een prijs.

Op zaterdag 20 april vindt het tweede grote evenement plaats; met als naam “De Schoof zet de bloemetjes buiten”. Een modeshow, leuke consumentenactie, muziek en entertainment zullen de basis vormen voor dit voorjaarsevenement. Noteer deze datum alvast in je agenda en houd onze website www.de-schoof.nl in de gaten, je blijft dan op de hoogte van alle events en nieuwtjes.

Klik hier voor de actievoorwaarden.